Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
krzysztof wojcik Emilia Yhm franek kimono Maciej Wu Paweł Ahab Jagoda Janicka grzegorz lukasiak Girek Mariuszmaly@17 IZA666 (5239 niezalogowanych)
17 Postów

(zuzkazuza)
Wiking
VidkunQuisling napisał:
[quote]Kiedyś byłem młody..teraz jestem tylko...dojrzały...

...
Dojrzalosc jest w cenie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(zuzkazuza)
Wiking
O matko, trzeba dopisac, mam 36.5 lat, mieszkam w Oslo i nie interesuja mnie krotkie, choc pewnie tresciwe znajomosci oparte na seksie...heh.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Sternal Sławomir
(Thor666)
Wiking
Podejrzewam ze zainteresowanie spadlo po koncowej czesci wypowiedzi ) bo wielu facetow mysli glowka a nie glowa aczkolwiek kobiety tez uzywaja bardzo czesto do myslenia czesci ciala od kolan do pepka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(zuzkazuza)
Wiking
Jasne, ze spadlo i mam nadzieje ze spadnie, ograniczy sie do normalnych rozmow...szukam chlopaka, nie kochanka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Sternal Sławomir
(Thor666)
Wiking
Naturalna filtracja odrzucajaca niezaspokojonych samcow )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(zuzkazuza)
Wiking
Gdybym seksu szukala...to na Karl Johans bym zarabiala...a nie darmo dawala...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
A Ty myślisz że ktos ot tak Cie weźmie? No chyba że jestes nadal gorąca 25 latka z dużym jędrnym biustem itd itd... Trzeba bedzie prać sprzątać gotowac Ale odezwij się jak ograniczysz się juz do kochanka Bede czekał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(zuzkazuza)
Wiking
oppenheimer napisał:
A Ty myślisz że ktos ot tak Cie weźmie? No chyba że jestes nadal gorąca 25 latka z dużym jędrnym biustem itd itd... Trzeba bedzie prać sprzątać gotowac Ale odezwij się jak ograniczysz się juz do kochanka Bede czekał

Sprzatac, prac, gotowac...i o chlopa dbac, to o to chodzi. A na kochanka to musialbys spelnic pare warunkow...skoro ja 25 latka z duzym jedrnym biustem, to ty starszy ustatkowany i BOGATY mezczyzna z duzym...hmmm...samochodem...pasuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(wojtaska)
Nowicjusz
Gdybym seksu szukala...to na Karl Johans bym zarabiala...a nie darmo dawala...dobrze gadasz dziewczynko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
zuzkazuza napisał:
oppenheimer napisał:

Sprzatac, prac, gotowac...i o chlopa dbac, to o to chodzi. A na kochanka to musialbys spelnic pare warunkow...skoro ja 25 latka z duzym jedrnym biustem, to ty starszy ustatkowany i BOGATY mezczyzna z duzym...hmmm...samochodem...pasuje?

Skoro Ty 25 latka z dużym jędrnym biustem to tak Ja starszy Ustatkowany? a po cholere? Ja nie chce być Twoim męzem Bogaty? No spoko zależy z jakiego punktu widzenie ale kwalifikuje się Z dużym autem? Oj żebym ja wiedział jak tu zdjęcie wstawć to bym Ci pokazał moje auto Co jeszcze chcesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok